Sterkere skepsis til EØS-avtalen

Publisert: 09.11.12

– innholdet kan være utdatert

Meningsmålingen er gjennomført av Sentio A/S og de spurte svarer at 45 prosent foretrekker en handelsavtale med EU framfor EØS, som støttes av 29 prosent. Vet-ikke prosenten er 26.

– Dette er om lag det samme bildet vi har sett i tidligere målinger, men antall «vet ikke» har gått merkbart ned, noe som kan skyldes at vi for første gang siden 1994 har fått en virkelig debatt om EØS-avtalen og dens konsekvenser for Norge, framholder Heming Olaussen fra Nei til EU og Jan Olav Andersen fra EL & IT Forbundet.

Les mer på nettsiden til Nei til EU.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.