Steria fikk NAV-avtale

Publisert: 30.10.12

– innholdet kan være utdatert

NAV var en av vinnerne i Statbudsjettet for neste år. 750 millioner kroner er avsatt til å gjennomføre en omfattende modernisering av it-systemet.

Konsulentselskapet Steria skal sørge for at etaten har ressurser og kompetanse til å gjennomføre et omfattende it-moderniseringsprogram.

Målet er å gi brukerne bedre tjenester, gjøre det lettere for arbeidsgivere å kommunisere med NAV og ikke minst redusere tiden etatens ansatte må bruke på skjemaer.

Viktig modernisering

– NAV skal igjennom en stor og viktig ikt-modernisering, noe som stiller store krav til organisasjonen, sier Trygve Solem, direktør for forretningsutvikling i Steria til Computerworld.

Steria skal ha ansvar for fire av fem fagområder, forretningsrådgivning, prosjektledelse, teknisk bistand og testing.

Les mer på Computerworld.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.