Steinar Bysveen til Statkraft

Publisert: 18.06.10

– innholdet kan være utdatert

Steinar Bysveen har vært adm. direktør i Energi Norge siden 2003.

– Jeg forlater ikke Energi Norge med lett hjerte, men Energi Norge består av folk med kompetanse og initiativ, så jeg er trygg på at jeg forlater et hus i god stand. Det har vært spennende år. Nå ser jeg fram til nye utfordringer i Statkraft, sier Bysveen på hjemmesiden til Energi Norge.

Statkraft har gjort flere endringer i sin konsernledelse:

  • Hilde Bakken (44) er utnevnt til konserndirektør for staber. Bakken er utdannet sivilingeniør petroleumsfag fra NTNU og har arbeidet i Statkraft siden 2000. Hun har hatt flere stillinger innen Produksjon og Marked.. Hun har tidligere arbeidet i olje- og gassdivisjonen i Norsk Hydro og i Conoco Inc.
  • Øistein Andresen (50) er utnevnt til konserndirektør for internasjonal vannkraft. Andresen har siden 2002 vært administrerende direktør i SN Power. Han er utdannet sivilingeniør elektro fra NTNU og har tidligere arbeidet i Akershus Kraftselskap, ABB, og i Norges Skiforbund som generalsekretær.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.