Statkraft selger Sjøfossen kraftverk

Publisert: 03.08.11

– innholdet kan være utdatert

Sjøfossen Energi AS har leid fallrettighetene ved Sjøfossen kraftverk av Statkraft siden 1947. Leieavtalen går ut i 2018 og Statkraft har da rett til å innløse anlegget til teknisk verdi. De to selskapene har inngått avtale der Statkraft etter innløsing av anlegget, selger kraftverk med tilhørende fallrettigheter til Sjøfossen Energi.

Sjøfossen kraftverk ble satt i drift i 1947 og har en gjennomsnittlig årsproduksjon på ca 20GWh. Sjøfossen Energi eier også Reinskar kraftverk i samme vassdrag og transaksjonen bidrar til en effektiv drift av kraftverkene i vassdraget.

Les hele pressemeldingen.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.