Statkraft overtar Bardufoss

Publisert: 03.01.12

– innholdet kan være utdatert

Statkraft Energi AS løser inn eiendommer, anlegg og rettigheter knyttet til Bardufoss Kraftverk fra Troms Kraft Produksjon AS.

Innløsningssummen er 450 millioner kroner. Personell ved kraftverket vil etter konkurranserettslig avklaring bli overført til Statkraft.

– Jeg er tilfreds med at vi har blitt enige om betingelsene for innløsning av Bardufoss Kraftverk. Neste steg er å avklare konkurranserettslige spørsmål og deretter virksomhetsoverdragelse i henhold til arbeidsmiljøloven, sier konserndirektør Asbjørn Grundt.

Les mer på Statkraft.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.