Statkraft overtar Bardufoss Kraftverk

Publisert: 16.05.12

– innholdet kan være utdatert

Statkraft Energi AS løser inn (hjemfall) eiendommer, anlegg og rettigheter knyttet til Bardufoss Kraftverk fra Troms Kraft Produksjon AS.

Innløsningssummen er 450 millioner kroner.

Statkraft-resultat

Statkraft oppnådde i første kvartal 2012 et underliggende driftsresultat før avskrivninger på 4135 millioner kroner, sammenlignet med 4249 millioner kroner i tilsvarende kvartal i 2011.

Også resultatet før skatt erpå linje med første kvartal i fjor og endte på 4853 millioner kroner.

Lavere  kraftpriser

– Lavere kraftpriser er oppveid av høy produksjon, høyere kontraktsdekning og inntjening fra markedsaktiviteter. Ved inngangen til andre kvartal er det mye vann i nordiske kraftmagasiner, og på kort sikt forventes prisene å være relativt lave, melder konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen i en pressemelding.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.