Spekter-oppgjøret starter 5. april

Publisert: 29.03.16

– innholdet kan være utdatert

Totalt 51 839 LO-medlemmer omfattes av tarifforhandlingene med Spekter. Virksomhetene i Spekter inndeles i virksomhetsområder og de fleste av EL og IT Forbundets medlemmer arbeider i bedrifter i område 9, Øvrige virksomheter. Forbundet har også medlemmer i Helseforetakene i område 10.

Forhandlingsutvalget i A-delen består av representanter for de 13 forbundene som har overenskomster mot Spekter. Forbundssekretær Reidunn Wahl representerer EL & IT Forbundet, med forbundssekretær Hjørdis Henriksen som vara.

– Dersom Fellesfrobundet og Norsk Industri finner en løsning for frontfaget i meklingen, starter forhandlingene på A-delen tirsdag 5. april. Og det er satt av to dager til disse forhandlingene. Forhandlingene på B-delen har vi lenger tid på, sier forbundssekretær Reidunn Wahl.

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.