Sommertilbud fra LOfavør

- innholdet kan være utdatert

LOfavør er LOs fordelskonsept med ulike spesialtilbud gjennom året. Nå er de fleste av oss i feriemodus og for deg som ikke har planlagt alt, tilbyr LOfavør rimelige hotellrom og rabatt på leiebil.
Hotellrom
På et Nordic Choice hotell kan du få et dobbeltrom for 2 personer fra 750 kroner, men alltid til best tilgjengelig pris og ved ledig kapasitet. Tilbudet gjelder hele uken på forespørsel. Overnattingen må forhåndsbestilles for å få medlemsfordelen.
I Norge får du 20 prosent rabatt på alle kjedens hoteller, mens det i Sverige, Danmark og Baltikum er 10 prosent. Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet. Tilbudet gjelder ikke i Kristiansand i sommersesongen.
Her bestiller du hotell.
Leibil
Hos Hertz Bilutleie får alle LO-medlemmer gode rabatter på leiebil i inn- og utland. Hertz har over 8 000 utleiestasjoner fordelt på 150 land. I Norge har Hertz totalt 170 utleiepunkter og er representert ved de fleste flyplasser.
Bestiller du nå får du 20 prosent rabatt på leieperiode som er 6 dager eller lengre. Rabatten gjelder best tilgjengelig pris i Norge for juni, juli og august ved bestilling via web.
NB! Bestilling må gjøres innen 1. juli for å få tilgang til rabatten.
For billeie i resten av verden får LO-medlemmer 10 % rabatt.
Her bestiller du leiebil.
Vi minner om
Tips og råd om riktig bruk av kredittkort, som ligger på nettsiden til LOfavør. Her får du råd om hvordan du kan bruke kredittkortet ditt på en trygg og god måte. Uavhengige rådgivere svarer på spørsmål om økonomi, sikkerhet og betalingsproblemer.