Somliga går med trasiga skor

Publisert: 01.07.11

– innholdet kan være utdatert

Hans Erik Dyvik Husby og Jack Vreeswijk skal tolke Cornelis Vreeswijk. Kåre Virud og Jan Erik Vold (bildet) skal tolke og framføre musikken til 70-åringen Bob Dyland på norsk. Dette skjer på Notodden Torg søndag 7. august og den 3 timer (kl 13.00-16.00) lange konserten er gratis!

Det er Norsk Folkehjelp og noen LO-forbund som har arbeidet fram konserten i prosjektet ”Somliga går med trasiga skor”.

Bevilget 20 000 kroner

Mange LO-forbund og andre organisasjoner har bidratt med penger for å realisere konserten. Samlet har 24 bidragsytere gitt 299 000 kroner og EL & IT Forbundet har bevilget 20 000 kroner.

Promotering

I likhet med LO og mange andre forbund stiller EL & IT Forbundet med egen stand i forkant av konserten (10.00-13.00) på torget, også kalt Hovigs Hangar. Initiativtakerne lover også bred promotering i Notodden sentrum under hele bluesfestivalen. Det skal henges opp godt synlige bannere, t-trøyer med påtrykket navnene til bidragsyterne, plakater og annonser i Dagbladet og Klassekampen.

Det er frokostservering på torget, så her er det mulighet til å kjøpe seg et måltid mat i en hyggelig atmosfære.

Finn Erik Thoresen, styreleder i Norsk Folkehjelp (tidligere LO-nestleder) åpner arrangementet på vegne av de deltakende organisasjonene.

Se også egen Facebookside: 

http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=164890300241970

Og FriFagbevegelse.

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.