Solidaritets-konferanse for Palestina

Publisert: 28.06.12

– innholdet kan være utdatert

Fagbevegelsen har lenge hatt et sterkt engasjement for å få revet den ulovlige muren, stoppe de ulovlige bosettingene, heve blokaden av Gaza og ikke minst – få slutt på den ulovlige okkupasjonen.

Spørsmålet er: hvordan kan vi følge opp vår støtte med konkrete handlinger?

Presentere viktige rappporter

I løpet av våren 2012 har det kommet flere rapporter som knytter norske myndigheter, næringsliv og organisasjoner til den israelske okkupasjonen av Palestina. Disse rapportene vil utgjøre en viktig del av konferansen.

Tidsaktuelle innledere

Arrangørene har invitert den palestinske menneskerettighetsaktivisten Jamal Juma, koordinator for Stop the Wall og sentral i Popular Resistence Committees, til å innlede om situasjonen i Palestina akkurat nå.

Arrangørene

Teknisk arrangør er Fellesutvalget for Palestina, som flere organisasjoner er tilsluttet; Fagforbundet, El & It Forbundet, Industri Energi, Fellesorganisasjonen, Norsk Transportarbeiderforbund, LO i Oslo, Handel og Kontor i Norge, Oslo Grafiske Fagforening, Fellesutvalget for Palestina og Palestinakomiteen i Norge.

Påmelding og avgift

Påmelding: Skjer til fup@palestina.no innen 15. september 2012. Vennligst oppgi navn og hvem du representerer.
Deltakeravgift: 500 kr (dekker deltakelse for hele konferansen samt lunsj) som betales innen 15. september til FuPs kontonummer: 9001.05.20435.

Last ned foreløpig program.

Relevante artikler

Forhandlingene på Stortinget har forbedra det opprinnelige forslaget fra regjeringa, men ved å heve aldersgrensene fratas nå flere muligheten til en verdig avgang fra arbeidslivet.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.