Slukk lyset 23. mars

Publisert: 19.03.13

– innholdet kan være utdatert

Earth Hour er et signal til verdens ledere om å ta klimatrusselen på alvor. Når verden slukker lyset under Earth Hour, handler det om mye mer enn å sitte en time i mørket og deretter fortsette livet som vanlig.

LO oppfordrer til å delta

LO har deltatt i Earth Hour siden det startet i Norge i 2009. LO oppfordrer nok en gang alle medlemmer, forbund og distriktskontorer til å delta i kampanjen.

– Klimaendringene er globale. Kravet om å tenke globalt er uunngåelig og nødvendig. Det har heldigvis folk over hele verden forstått. Oppslutningen om Earth Hour må tolkes som et bevis på det. Det er ikke ofte at en god idé blir et globalt fenomen i løpet av et par år, sa LOs leder Roar Flåthen da LO deltok i Earth Hour i 2010.

Globalt fenomen

Earth Hour er en enkel idé som raskt utviklet seg til å bli et globalt fenomen. Flere hundre millioner mennesker slukker lyset én time samme kveld, som et globalt og visuelt uttrykk for folks vilje og evne til å stå sammen mot klimaendringene.

Les mer på Earth hour sin hjemmeside.

Denne klimakampanjen ble startet av WWF i Australia for 6 år siden, og det er femte gang WWF-Norge arrangerer Earth Hour. Sammen skal vi gjenta suksessen fra tidligere år – og ikke minst skape oppmerksomhet om hva som kan gjøres for klimaet og miljøet også resten av året.

Relevante artikler

Klokka 04.00 natt til onsdag 17. april ble det brudd i tarifforhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO på Telenoroverenskomsten
Her kan de lese kravene som EL og IT Forbundet fremmer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK).
The Electricians’ and IT Workers’ Union has submitted demands on several fronts.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.