Skal diskutere EVU som arbeidslivsreform

Publisert: 27.01.10

– innholdet kan være utdatert

Representantene mener det er god næringspolitikk å satse på etter- og videreutdanning. Det kan få flere mennesker inn i arbeidslivet, redusere trygdestønader og sykefravær.

Forebygge ledighet

– En effektiv etter- og videreutdanning vil kunne forebygge arbeidsledighet, og Norge vil kunne bygge opp et enda mer konkurransedyktig arbeidsliv, sier Trettebergstuen og Gullvåg til Avisenes Nyhetsbyrå.

EVU-fond

Dere mål er å ha på plass en ordning for etter- og videreutdanning i løpet av inneværende stortingsperiode, gjennom et trepartssamarbeid og oppbygging av et fond.

Egen nettdiskusjon

De to Ap-representantene setter nå i gang et eget rådslagsarbeid gjennom en egen internettportal i regi av partiet, skriver Avisenes Nyhetsbyrå.

Les hele artikkelen i FriFagbevegelse.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.