Siste nytt fra B-delsforhandlingene i Spekter

Publisert: 26.04.17

– innholdet kan være utdatert

B-delsforhandlingen ferdig på Telemuseet

Onsdag 26.4 ble det oppnådd enighet om lønnsregulering for 2. avtaleår mellom EL og IT Forbundet og Stiftelsen Telemuseet. Det gis et generelt tillegg på kr. 15 000 per år. Siden det framforhandlete lavtlønnstillegget på kr 2925 ikke treffer noen av våre medlemmer (gjelder de med årslønn under 407 265), er EL og IT Forbundet fornøyd med at det gis et ytterligere tillegg på kr 6 500 til stillinger med årslønn under bedriftens gjennomsnittslønn.

– Resultatet tar hensyn til virksomhetens økonomi, og er i tråd med frontfaget, sier Reidunn Wahl, forbundssekretær i EL og IT Forbundet, som utgjorde forhandlingsdelegasjon sammen med Terje Norli.

Øvrige

Statnett SF og Fubi AS er også ferdige med sine forhandlinger. Det er bedt om bistand i Geomatikk AS og Hålogland Kraft AS. I Broadnett AS og Relacom AS starter forhandlingene fredag 28. april.

Frist for å be om bistand i område 9 er 2. mai.

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.