Sikkert vedlikehold

Publisert: 24.03.11

– innholdet kan være utdatert

Arbeidstilsynet deltar sammen med partene i arbeidslivet i den europeiske kampanjen “Sikkert vedlikehold” i regi av Det europeiske arbeidsmiljøorganet, EU-OSHA. En rekke informasjonsmateriell er utarbeidet i forbindelse med kampanjen.

Arbeidstilsynet kartla i 2010 antall dødsulykker som har skjedd i forbindelse med vedlikeholdsarbeid. Om lag 12 % av alle dødsulykkene i en tiårs periode var knyttet til vedlikeholdsarbeid. En europeisk kartlegging viser at mellom 15-20 % av arbeidsulykkene var relatert til vedlikeholdsarbeid.

Mer informasjon om sikkert vedlikehold og en oversikt over det oversatte materialet finner du på Arbeidstilsynets hjemmeside.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.