SeniorSurf-dagen 30. september

Publisert: 30.09.10

– innholdet kan være utdatert

Seniorer er lei av ikke å finne fram til nettnyheter på NRK eller TV2, de har problemer med å klare data på jobben eller finne fram til familie og venner på Facebook. Derfor satser Seniornett på utstrakt kursvirksomhet i lokalmiljøene rundt omkring i landet.

SeniorSurf-dagen blir i år arrangert på rundt 280 møteplasser over hele landet med hjelp fra Seniornett Norge. Der kan seniorer møte opp for å bli motivert, få inspirasjon og lære.

Mange seniorer uten kunnskap

I følge SSB (IKT i husholdningene, 24.09.2010) har 61 000 seniorer kommet seg på nett det siste året, men det er fortsatt 460 000 igjen utenfor. En undersøkelse utført av InFact AS for Microsoft Norge viser at halvparten av de spurte ønsker å lære mer om data- og informasjonsteknologi, og nysgjerrigheten på sosiale medier er stor.  4 av 10 av de som vil lære mer, ønsker først og fremst å lære om sosiale medier. Dette understøttes av TNS Gallups undersøkelse InterBuss 2Q 2010 for Aftenposten (22.09.2010).

Ta et startkurs

Møteplassene på SeniorSurfdagen er på bibliotek, frivillighetssentraler og lokale Seniornett-klubber. En oversikt over alle møteplassene ligger på Seniornett Norges nettsider: http://seniornett.no/Seniornett/SeniorSurf/Moeteplassliste-2010

Lær mer!

For dem som ønsker videre opplæring, har Seniornett Norge 120 lokale klubber over hele landet. En oversikt over disse ligger her: http://seniornett.no/Seniornett/Lokalklubb

Relevante artikler

1. januar 2024 fornyes forsikringene i medlemskapet ditt og du får nye vilkår.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.