Seminar på kvinnedagen

Publisert: 20.02.13

– innholdet kan være utdatert

Kvinner og menn tilbys ulike vilkår og forventer ulike ting av seg selv og av hverandre. Stikkordene for Fafos 8. marsseminar er valgfrihet, yrkesdeltakelse og deltid. Vi byr på smakebiter fra Fafos forskning, før det blir debatt med inviterte gjester. Etter seminaret blir det musikk, mingling og enkel servering.

Begrenset antall plasser. Registrering innen 7. mars her. Les mer om seminaret på fafo.no.

LO-arrangement

LO ønsker interesserte velkommen til en blanding av hilsener, historisk tilbakeblikk, framtidas tanker og kultur i Samfunnssalen i Oslo. Arrangementet starter kl. 14.00 og avsluttes ca. kl. 17.00.

“Arbeidslivet – nøkkelen til likestilling” er overskriften for dette 8. marsarrangement.

Les mer om LO-arrangementet her.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.