Seminar om sanksjoner mot Israel

Publisert: 04.05.10

– innholdet kan være utdatert

Seminaret er landsomfattende om finner sted på Håndverkeren Konferansesenter i Oslo. Bakgrunnen for seminaret er at Midtøsten-konflikten er dramatisk forverret det siste året. Til tross for internasjonalt press og fordømmelse, har ikke dette endret Israels brutale okkupasjonsmakt og dortsatte brudd på menneskerettighetene overfor det palestinske folk.

Ett år etter krigen er Gazastrapen fortsatt under blokade. I Øst-Jerusalem og på Vestbredden trappes utbyggingen av illegale bosettinger opp, stikk is trid med den 4. Genevekonvensjonen. Israel fortsetter å bygge muren, samtidig som de okkuperer jorden til bøndene og dermed ødelegger produktivitet, og opptar enda mer av en fremtidig palestinsk stat.

Til seminaret er innledere fra ulike miljøer invitert. Berit Hagen Agøy fra Mellomkirkelig råd, Roy Pedersen, leder av LO i Oslo, Øystein Gudim som var sentral i oppbyggingen av internasjonal boikottkampanje mot Sør-Afrika og Riham Barghouti, grunnlegger av den palestinske bevegelsen for akademisk og kulturell boikott av Israel, er blant innlederne.

Les mer om Palestinakomiteens arbeid på deres hjemmeside.

Relevante artikler

Forhandlingene på Stortinget har forbedra det opprinnelige forslaget fra regjeringa, men ved å heve aldersgrensene fratas nå flere muligheten til en verdig avgang fra arbeidslivet.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.