Seminar om sanksjoner mot Israel

Publisert: 04.05.10

– innholdet kan være utdatert

Seminaret er landsomfattende om finner sted på Håndverkeren Konferansesenter i Oslo. Bakgrunnen for seminaret er at Midtøsten-konflikten er dramatisk forverret det siste året. Til tross for internasjonalt press og fordømmelse, har ikke dette endret Israels brutale okkupasjonsmakt og dortsatte brudd på menneskerettighetene overfor det palestinske folk.

Ett år etter krigen er Gazastrapen fortsatt under blokade. I Øst-Jerusalem og på Vestbredden trappes utbyggingen av illegale bosettinger opp, stikk is trid med den 4. Genevekonvensjonen. Israel fortsetter å bygge muren, samtidig som de okkuperer jorden til bøndene og dermed ødelegger produktivitet, og opptar enda mer av en fremtidig palestinsk stat.

Til seminaret er innledere fra ulike miljøer invitert. Berit Hagen Agøy fra Mellomkirkelig råd, Roy Pedersen, leder av LO i Oslo, Øystein Gudim som var sentral i oppbyggingen av internasjonal boikottkampanje mot Sør-Afrika og Riham Barghouti, grunnlegger av den palestinske bevegelsen for akademisk og kulturell boikott av Israel, er blant innlederne.

Les mer om Palestinakomiteens arbeid på deres hjemmeside.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.