Seminar om arbeidsinnvandring

Publisert: 13.11.12

– innholdet kan være utdatert

Seminaret er gratis og åpent for alle, men det er begrenset antall plasser.

Debatten om arbeidsinnvandringen til Norge har i år handlet om mulige virkninger av den vanskelige økonomiske situasjonen og økende arbeidsledighet i mange euro-land. Samtidig fortsetter arbeidsinnvandringen fra landene i Sentral- og Øst-Europa.

Ved slutten av året vil Fafo Østforum gjøre opp status. Representanter fra Statistisk sentralbyrå, Utlendingsdirektoratet og Servicesenteret for utenlandske arbeidstakere i Oslo vil legge fram oppdaterte tall og vurderinger.

Formålet er å presentere mest mulig oppdatert statistikk over arbeidsinnvandringen til Norge, inklusive de som kommer på korttidsopphold.

Programmet

Jon Erik Dølvik fra Fafo vil innlede om eurokrisen og utsikter til økt arbeidsmigrasjon fra Sør-Europa.

Helge Næsheim, seksjonssjef for arbeidsmarkedsstatistikk i Statistisk sentralbyrå vil snakke om statistikk om arbeidsinnvandrere.

En representant fra enhet for statistikk opg analyse i utlendingsdirektoratet vil ta for seg utviklingen i den regulerte arbeidsinnvandringen til Norge.

Leder for Servicesenteret for utenlandske arbeidstakere i Oslo, Lene K. Solheim Hagen vil ta for seg besøksutvikling og andre erfaringer i 2011 og 2012.

Les mer på seminarets info-side.

Relevante artikler

1. januar 2024 fornyes forsikringene i medlemskapet ditt og du får nye vilkår.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.