Seks nye forskrifter

Publisert: 13.11.12

– innholdet kan være utdatert

De nye forskriftene skal gi et godt grunnlag for å jobbe forebyggende med arbeidsmiljø. På Arbeidstilsynets hjemmesider ligger det bred informasjon om forskriftene.

På nyåret arrangerer også arbeidstilsynet informasjonsmøter om forskriftene rundt om landet. Møtene annonseres i lokale media og på arbeidstilsynets nettsider.

Informasjonsmøter vil være om helhetlig HMS-arbeid, og de nye arbeidsmiljøforskriftene vil være sentrale. Alle interesserte er velkomne, og det vil være spesielt tilpasset arbeidsgivere, verneombud og tillitsvalgte.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.