Sandra er ny ungdomsleder i EL og IT Forbundet

Publisert: 13.09.19

– innholdet kan være utdatert

Sandra Åberg Kristiansen (22) fra Trondheim skal lede EL og IT-ungdommen de neste to årene.

I torsdagens forbundsstyremøte i EL og IT Forbundet ble Sandra Åberg Kristiansen (22) valgt som ny ungdomsleder. Valget ble gjort med bakgrunn i ungdomskonferansen, som hadde innstillt på Sandra.

– Jeg er fryktelig glad og stolt. Enormt! Å gå fra den trygge elektrikerjobben og gjøre noe helt annet skjer med skrekkblandet fryd, men jeg tar fatt på oppgaven med stort pågangsmot, sier Sandra til Nettverk. 

Ungdomslederen er leder av det sentrale ungdomsutvalget, som er ansvarlig for forbundets ungdomsarbeid. Vervet er en fulltidsstilling med frikjøp med vilkår etter EL og IT-avtalen.

Politisk og fagpolitisk engasjert elektriker

Sandra er til vanlig elektriker og klubbleder i Vintervoll AS i Trondheim, og med det den første kvinnelige hovedtillitsvalgte i Elektroarbeidernes fagforening i Trøndelags historie. 

Hun har ledet ungdomsutvalget i distriktet og vært medlem i det sentrale ungdomsutvalget (DSU) i EL og IT. Hun er også fast møtende representant i forbundsstyre som 1. vara.

Kristiansen har bakgrunn fra AUF og ble i år valgt inn i bystyret for Trondheim Arbeiderparti. 

Bilde: Sandra sammen med Dagfinn Svanøe, avtroppende ungdomsleder 

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.