Samarbeid i Honduras

Publisert: 05.03.13

– innholdet kan være utdatert

EL & IT Forbundet har støttet Norsk Folkehjelp i mange år. Avtalen som er undertegnet av leder i EL & IT Forbundet, Hans O. Felix, og generalsekretær i Norsk Folkehjelp, Liv Tørres, er videreføring av en avtale som gjaldt støtte både til program i Bolivia og i Honduras.

Den nye avtalen begrenser samarbeidet til ett av landene, Honduras. Årlig prosjektstøtte fra forbundet er på 100.000 kroner. I tillegg til dette skal EL & IT Forbundet sette av egne midler og ressurser til oppfølging av avtalen. Sentralt i dette står informasjon ut til distrikter, klubber og fagforeninger.

Les mer på Nettverks hjemmeside.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.