Samarbeid i Honduras

Publisert: 05.03.13

– innholdet kan være utdatert

EL & IT Forbundet har støttet Norsk Folkehjelp i mange år. Avtalen som er undertegnet av leder i EL & IT Forbundet, Hans O. Felix, og generalsekretær i Norsk Folkehjelp, Liv Tørres, er videreføring av en avtale som gjaldt støtte både til program i Bolivia og i Honduras.

Den nye avtalen begrenser samarbeidet til ett av landene, Honduras. Årlig prosjektstøtte fra forbundet er på 100.000 kroner. I tillegg til dette skal EL & IT Forbundet sette av egne midler og ressurser til oppfølging av avtalen. Sentralt i dette står informasjon ut til distrikter, klubber og fagforeninger.

Les mer på Nettverks hjemmeside.

Relevante artikler

Vi har satt oss som mål å organisere mange flere innenfor IT-bransjen. Derfor søker vi nå etter en engasjert og dedikert person til stillingen som rådgiver IT.
Telenor velger å kvitte seg med over 100 ansatte, inkludert hele kundesentret på Rørvik nord i Trøndelag. EL og IT Forbundet reagerer på begrunnelsen som selskapet gir for oppsigelsene.
Kontoret er stengt fra 22. mars til 2. april.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.