Samarbeid for arbeid i gang

Publisert: 16.02.10

– innholdet kan være utdatert

Statsminister Jens Stoltenberg la i sin nyttårstale vekt på at det er hverandres arbeid og hverandres kunnskap vi skal leve av i framtiden. Han varslet samtidig at regjeringen ville invitere til en bred samfunnsdebatt om disse spørsmålene.

Oppfølgingen av statministerens nyttårstal resulterte i prosjektet “Samarbeid for alle”.

Nettsiden skal være et sted for innspill, å starte debatter og spre kunnskap om saker knyttet til prosjektet. I tillegg til redaksjonelt innhold, kommer nettsiden til å hente innhold fra blogger og nettsamfunn.

Regjeringen legger også opp til en rekke bedriftsbesøk framover i forbindelse med prosjektet. Det første besøket er i dag på IT-bedriften Opera Software i Oslo.

Les mer om prosjektet og delta i debatten på prosjektets eget nettsted, knyttet til regjeringen.no – samarbeidforarbeid.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.