Rustningskappløp på internett

Publisert: 01.02.10

– innholdet kan være utdatert

Nettsikkerhetsselskapet mener trusselbildet på internett har endret seg. Før var spionasje og angrep mot myndighetenes nettsteder de største truslene. Nå rettes økende oppmerksomhet mot kommersielle virksomheter på internett, skriver siste.no.

McAfee mener USA, Kina, Russland, Israel og Frankrike er land som har utviklet våpen som kan brukes til internettkrig. Dessverre er det mange land hvor myndigheter er trege i arbeidet med å få private bedrifter til å beskytte seg mot slike hackerangrep.

Nasjonalstater og kriminelle organisasjoner involverer seg i virksomhet som har til hensikt å stjele hemmeligheter og sørge for driftsavbrudd, og den private sektoren blir i økende grad fanget i kryssilden, skriver siste.no

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.