Russere på seminar

Publisert: 29.11.11

– innholdet kan være utdatert

EL & IT Forbundet har hatt et samarbeidsprosjekt med sitt søsterforbund i Russland siden 1998.

Målet er å hente ideer og inspirasjon fra hverandre når det gjelder ungdomsarbeid og organisasjonsutvikling, samt lære hverandres kulturer å kjenne.

I år var 12 unge fagforeningsmedlemmer fra hvert land representert. I starten av forrige uke var ungdommene samlet på Lillehammer, før delegasjonen reiste til Oslo og besøkte forbundskontoret og Stortinget på fredag.

Energibransjen

De russiske deltagerne jobber alle i energibransjen, men de var alt fra jurister og økonomer til ingeniører og teknologer. De norske deltagerne var plukket ut fra både energi-, elektro- og IKT-bransjen.

– Det blir ikke noe særlig faglig samarbeid, for de har jo så ulike jobber. Prosjektet er mer ment å være mer en kulturutveksling hvor fagbevegelse og samfunn er sentralt, sier Monica Derbakk, avdelingsleder i utviklingsavdelingen i forbundet og ansvarlig for prosjektet.

Les mer om seminaret på Nettverk sine hjemmesider.

Relevante artikler

På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.
EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.