Roser Statnett for bra arbeid

Publisert: 01.02.12

– innholdet kan være utdatert

Avsløringen fikk Statnett til å bestille en rapport fra revisjonsselskapet Deloitte. Rapporten viser brudd på overtidsbestemmelsene og at arbeiderne har fått noe lavere lønn enn de hadde krav på.

EL & IT Forbundet og Arbeidsmandsforbundet ble presentert Deloitte-rapporten i et møte med Statnett.

– Det er bra at Statnett har gjennomført undersøkelsen. Jeg synes viljen Statnett viser for å gjennomføre tiltak for å hindre gjentakelser er betryggende. Dette tas på alvor o gdet er viktig å rydde opp i alvorlige brudd på arbeidslovgivningen, understreker Jan Olav Andersen overfor Teknisk Ukeblad.

 

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.