Relacom varsler kutt

Publisert: 03.03.14

– innholdet kan være utdatert

350 av de 2000 ansatte i Relacom skal vekk, hovedsakelig fra Østlandet med Hedmark, Oppland. Buskerud, Oslo og Akershus, melder digi.no

Det blir ikke tilbudt sluttpakker. Årsaken til kuttrunden er at bedriften ønsker å styrke konkurransekraften. Nedbemanningene er en del av et kostnadskuttprogram som ble vedtatt i fjor, der 50 millioner kroner skal spares, stadig ifølge Digi.

Krevende

– Dette er en veldig krevende situasjon for EL & IT Forbundets medlemmer og tillitsvalgte i Relacom. Forbundet sentralt vil bistå og stå til disposisjon for de tillitsvalgte i prosessen. Vi forventer samtidig at bedriften følger de spilleregler som er nedfelt både i lov- og avtaleverk, sier nestleder i EL & IT Forbundet Vidar Hennum.

Les mer om saken på Nettverks hjemmeside og digi.no.

Relevante artikler

Dessuten har vi greid å få en ramme for kommuneoppgjøret på 5,4 prosent, noe som er godt over resultatet fra frontfaget, sier Mette Nord, leder av LO Kommune.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.