Relacom i Jenter i Bil og Elektro

Publisert: 27.10.11

– innholdet kan være utdatert

– Vi ser fram til å delta i dette prosjektet, sier klubbleder Sissel Hallem. Vi er glade for at teleentreprenørmiljøet også er blitt en del av denne satsingen. Vi i Relacom har tradisjoner for å bryte det kjønnsdelte arbeidsmarkedet i bransjen. At kvinner forblir i slike yrker og at ny-rekruttering skjer, krever kontinuerlig oppfølging. Vi tror deltakelse i prosjektet vil bidra til det.

Bedriften Relacom har sterkt fokus på å øke andelen lærlinger. Prosjektet Jenter i Bil og Elektro blir en viktig del av dette, sier Hallem.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.