Rekord på Eliaden

Publisert: 08.07.14

– innholdet kan være utdatert

EL & IT Forbundet har også i år avviklet stand på Eliaden. Den gikk over fire dager i begynnelsen av juni og hadde over 16000 besøkende.

Forbundets stand var meget godt besøkt og det var perioder stappfullt med besøkende. Spesielt populær var kappekonkurransen der vi inviterte besøkende til å manuelt kappe en 4 ganger 240 kvadrat kabel på tid. Beste tid var 18 sekunder!

Fornøyd med ungdommen

Forbundssekretær Asghar Ali er strålende fornøyd med årets stand på Eliaden. Han trekker frem ungdommene spesielt:

– Vi hadde kjempedyktige ververe i blant annet Kristine Wendt, Maria Gjelstad, Ingrid Overholt og Øystein Tømmervik. De har fått kjempe-skryt fra alle på forbundskontoret, sier Asghar.

Resultatet av alles innsats var blant annet en rekord i nye medlemmer. Det ble totalt vervet 291 medlemmer. Av disse var 12 ordinære medlemmer, 21 var lærlinger mens 258 var elever.

 

Relevante artikler

Dessuten har vi greid å få en ramme for kommuneoppgjøret på 5,4 prosent, noe som er godt over resultatet fra frontfaget, sier Mette Nord, leder av LO Kommune.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.