Rekord på Eliaden

Publisert: 08.07.14

– innholdet kan være utdatert

EL & IT Forbundet har også i år avviklet stand på Eliaden. Den gikk over fire dager i begynnelsen av juni og hadde over 16000 besøkende.

Forbundets stand var meget godt besøkt og det var perioder stappfullt med besøkende. Spesielt populær var kappekonkurransen der vi inviterte besøkende til å manuelt kappe en 4 ganger 240 kvadrat kabel på tid. Beste tid var 18 sekunder!

Fornøyd med ungdommen

Forbundssekretær Asghar Ali er strålende fornøyd med årets stand på Eliaden. Han trekker frem ungdommene spesielt:

– Vi hadde kjempedyktige ververe i blant annet Kristine Wendt, Maria Gjelstad, Ingrid Overholt og Øystein Tømmervik. De har fått kjempe-skryt fra alle på forbundskontoret, sier Asghar.

Resultatet av alles innsats var blant annet en rekord i nye medlemmer. Det ble totalt vervet 291 medlemmer. Av disse var 12 ordinære medlemmer, 21 var lærlinger mens 258 var elever.

 

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.