Regjeringen må lytte til oss!!

Publisert: 04.11.10

– innholdet kan være utdatert

Forbundet gjennomførte en fire timers politisk streik mot at regjering somler med forskriften om kvalifikasjoner for elektrofagfolk (FKE) og kompetanseforskriften for nettselskaper.

– Det burde vært helt unødvendig å gå til politisk streik mot den sittende regjeringa – en regjering som kan takke fagbevegelsen for at den vant valget både i 2005 og 2009. En regjering som vi støtter under mottoet: En regjering som jobber med oss og ikke i mot oss. Nå må Jens og kompani levere og vise at det nettopp er samarbeid med oss de prioriterer – ikke ettergivelse for politisk press fra NHO, deres landsforeninger og andre arbeidsgiverorganisasjoner! sa Felix videre i sin appell.

Felix hadde to viktige spørsmål til de rødgrønne partilederne: Er dere for eller i mot konkurranseutsetting og privatisering av drift og vedlikehold på strømnettet? Er dere for eller mot faste ansettelser og begrensning av midlertidige ansettelser og bruk av bemanningsbyråer?

– Alle kravene vi stiller er innenfor dagens lovverk. De endringene som foreslås er ikke hva vi oppfatter som rødgrønn politikk. Derfor er det enkelt for regjeringa å innfri våre krav – som et samlet LO står bak, fastslo forbundsleder Felix si i appell.

Les hele appellen til Hans O. Felix.

Relevante artikler

EL og IT Forbundet fordømmer de brutale angrepene på sivile, både i Palestina og Israel.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.