Registrer mobilnummeret ditt!

Publisert: 30.06.11

– innholdet kan være utdatert

– Medlemsnummeret finner de på medlemskortet sitt. Gjør de alt dette riktig får de en sms som bekrefter at de er registrerte i systemet.  Vi håper likevel at langt flere enn de som er med på tjenesten i dag griper muligheten og melder seg på, sier hovedkasserer i EL & IT Forbundet, Terje Olsson.

Hurtig informasjon

Å få fram informasjon til medlemmene er viktig i dagens samfunn. Sms er en slik rask formidlingskanal og tjenesten ble blant annet brukt til medlemmer under fjorårets hovedoppgjør. Forbundet kan per i dag nå over 10 000 medlemmer, men nå ønsker forbundet at flere skal kunne nås ved viktige hendelser. Det forutsetter at medlemmene registerer/oppdaterer sine mobilnummer.

Enkel metode

Nå kan en slik oppdatering gjøres på en meget enkel måte; ved å sende sms.

– Det er veldig enkelt å melde seg på denne ordningen. Medlemmene sender ELIT M og taster inn de åtte medlemssifrene og sender til 2077, fra den mobilen de prioritert bruker.

Tariffoppgjør og uravstemninger

Sms er blant de mest brukte kommunikasjonskanaler som finnes, og forbundet mener at tjenesten vil føre til at informasjon fra forbundet i langt større grad kan bli lest. Det er tenkt at sms skal brukes mer aktivt i tariffoppgjør og i forbindelse med uravstemninger.

Enklere for medlemsservice

– Ved siden av dette så vil tjenesten bli en fin måte å få medlemsregistrene våre oppdaterte, med medlemmenes mobilnummer. Det vil igjen gjøre det lettere for våre ansatte på medlemsservice å få utført sin jobb mer effektivt, forklarer hovedkasserer Olsson.

Han tror at sms-tjenesten også er nyttig ovenfor forbundets yngre medlemmer som i stor grad kun bruker mobil til daglig, og har sms som en av sine viktigste kommunikasjonskilder.

Forsiktig oppstart

Tjenesten starter i disse dager og skal intensiveres etter ferien. Da tar forbundet sentralt kontakt med distriktene og fagforeningene rundt om i landet, og få dem til å informere medlemmene om tjenesten og anbefale den.

Relevante artikler

Etter tre dager med forhandlinger ble EL og IT Forbundet og Fornybar Norge enige.
Kl. 1800. torsdag 23. mai brøt EL og IT Forbundet forhandlingene med Abelia om IKT-overenskomsten.
Dersom meklingen mellom EL og IT Forbundet og NHO Elektro ikke fører fram skal det streikes i disse bedriftene.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.