Regelhjelp.no er forbedret

Publisert: 02.02.12

– innholdet kan være utdatert

Regelhjelp.no gjør det enkelt for virksomheter å finne hvilke krav som gjelder for dem. Nå har regelhjelp.no blitt enda mer brukervennlig, blant annet gjennom ny design, og forbedret søkefunksjon.

Regelhjelp.no ble opprettet for å gjøre det lettere for virksomheter å finne frem i regelverket, og dermed lettere kunne etterleve kravene. På en lettfattelig måte kan virksomhetene i dag få oversikt over hvilke krav de må forholde seg til innenfor arbeidsmiljø, forurensning, mattrygghet, industrivern, brann- og eksplosjonsvern etc.

Hva er nytt?

Det nye brukergrensesnittet gjør det enklere for virksomheter å finne de kravene som gjelder for deres bransje. Det er ikke bare ny design på nettsidene som sørger for dette:

  • En ny søkefunksjon gir nå bedre og mer relevante treff.
  • Regelhjelp.no støtter nå både mobil- og lesebrettformatet.
  • Virksomhetene gis direkte tilgang til virksomhetens oppgaveplikter i Brønnøysundregistrene fra regelhjelp.no

Sjekk selv: http://www.regelhjelp.no/

Abonner på nyheter

Det er virksomhetene selv som har ansvar for å holde seg oppdatert om aktuelt regelverk. Regelhjelp.no er ment å gjøre denne jobben enklere.

I tillegg til at aktuelle krav er sortert etter bransje på regelhjelp.no kan man abonnere på nyheter for å holde seg oppdatert om viktige endringer i regelverket for den enkelte bransje. Nettstedet omfatter de fleste bransjer.

For gratis abonnement på regelverksendringer som gjelder din bedrift, se www.regelhjelp.no/nyhetsbrev.

Relevante artikler

EL og IT Forbundet fordømmer de brutale angrepene på sivile, både i Palestina og Israel.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.