Reduserer utbytte fra Statnett og Statkraft

Publisert: 06.10.11

– innholdet kan være utdatert

Statnett SF har mange må-oppgaver på nettsiden som er i gang. Det er også nettutbygging som er under planlegging og skal bygges/vedlikeholdes.

– Det er derfor meget viktig at Statnett har kapital til å gjennomføre de nødvendige oppgavene. Dette er positivt og et steg i riktig retning, sier nestlederen.

Statkraft beholder mer

Hennum er også godt fornøyd med at regjeringen foreslår å redusere utbyttet for Statkraft AF fra 90 til 85 prosent. Basert på 2011-regnskapet får Statkraft 3 milliarder kroner mer å rutte med neste år.

Oversikt over budsjettets utgifter og inntekter.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.