REC i Norge konkurs

Publisert: 14.08.12

– innholdet kan være utdatert

I en børsmelding skriver REC-konsernet at det har besluttet å stoppe pengeoverføringene til selskapets norske virksomhet, REC Wafer Norway.

Mislykket jakt på kjøpere

Driftsdirektør John Andersen i REC sier selskapet har jobbet med å realisere verdiene i selskapet siden prosessen med å avvikle virksomheten i Norge begynte. Det har ikke lykkes å finne interesserte kjøpere.

Søker konkurs

Dermed vil styret i REC Wafer Norway søke konkurs. Det var i 2011 og våren 2012 at produksjonen til selskapet i Glomfjord og på Herøya ble permanent stengt ned, og arbeidet med å avvikle selskapet startet. Den eneste virksomheten REC nå har i Norge, er hovedkontoret i Sandvika.

Les mer på frifagbevegelse.no.

Relevante artikler

På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.
EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.