REC i Norge konkurs

Publisert: 14.08.12

– innholdet kan være utdatert

I en børsmelding skriver REC-konsernet at det har besluttet å stoppe pengeoverføringene til selskapets norske virksomhet, REC Wafer Norway.

Mislykket jakt på kjøpere

Driftsdirektør John Andersen i REC sier selskapet har jobbet med å realisere verdiene i selskapet siden prosessen med å avvikle virksomheten i Norge begynte. Det har ikke lykkes å finne interesserte kjøpere.

Søker konkurs

Dermed vil styret i REC Wafer Norway søke konkurs. Det var i 2011 og våren 2012 at produksjonen til selskapet i Glomfjord og på Herøya ble permanent stengt ned, og arbeidet med å avvikle selskapet startet. Den eneste virksomheten REC nå har i Norge, er hovedkontoret i Sandvika.

Les mer på frifagbevegelse.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.