Rapport om HMS-opplæring

Publisert: 01.12.11

– innholdet kan være utdatert

Rapporten “Arbeidsgivers plikt til å gjennomgå HMS-opplæring. En kartlegging av status og utfordringer” ble offentliggjort 28. november.

Rapporten viser blant annet at andelen av de øverste lederne som oppgir at de har gjennomført HMS-opplæring er 84 prosent. Legger vi til dem som har tatt slik opplæring før de ble daglig leder, blir andelen 93 prosent. Andelen har økt fra 77 prosent i 2009. Lovkravet har resultert i at et overveiende flertall blant arbeidsgiverne har gjennomført opplæring i HMS, men det varierer med størrelse på bedriften. Arbeidsgiverne i de minste bedriftene kommer dårligere ut enn arbeidsgiverne i de store og mellomstore når det gjelder HMS-opplæring.

Les hele rapporten på fafo.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.