Rabatt på leiebil i julen

Publisert: 15.12.11

– innholdet kan være utdatert

Gleder du deg til høytidsstemning med familie, juletre, snø og god julemat? Eller kanskje du ønsker å ta det rolig og dra på hytta? Uansett hva du ønsker å gjøre i høytiden vil en leiebil fra Hertz bringe deg trygt og komfortabelt frem.

Hos Hertz Bilutleie får alle LO-medlemmer gode rabatter på leiebil i inn- og utland. De har over 8000 utleiestasjoner fordelt på 150 land. I Norge har Hertz totalt 170 utleiepunkter og er representert ved de fleste flyplasser.

Prisene inkluderer fri kilometer, bilskade- (CDW) og biltyveridekning (TP) og mva. Ved leie fra lufthavn tilkommer et lufthavnsgebyr. Minimum leieperiode er tre døgn.

Tilbudet er begrenset, så vær tidlig ute med bestillingen.

Les mer og bestill på LOfavor.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.