Privat rikdom, offentlig fattigdom

Publisert: 19.10.10

– innholdet kan være utdatert

Manifest Frokosten holdes onsdag 27.oktober kl. 08:00 til 09:30 i Frokostkjelleren i Oslo.

Skatteløft, ikke skatteløfte?
Den norske samfunnet står overfor store utfordringer for å sikre velferden til en aldrende befolkning i årene som kommer. Dette vil kreve økte ressurser både i form av penger og bemanning.

– Hvordan skal framtidens velferd finansieres? Blir det nødvendig med økte skatter, eller er grensen for folks skattevilje allerede nådd? Har regjeringens skatteløfte blitt en politisk tvangstrøye?, er blant spørsmålene som stilles under frokosten. Roar Eilertsen fra De Facto og professor Ole Gjems-Onstad fra BI innleder om temaet.

Roar Eilertsen er samfunnsøkonom. Han er tidligere tillitsvalgt i fagbevegelsen og nå daglig leder i De Facto Kunnskapssenter for fagorganiserte.

Ole Gjems-Onstad er professor i skatterett på Handelshøyskolen BI, og en ofte brukt samfunnsdebattant i skattespørsmål.

 

Relevante artikler

På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.
EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.