Plassoppsigelse meldt i Hemmersbach Norway

Publisert: 08.10.15

– innholdet kan være utdatert

Det globale IT-konsernet Hemmersbach, med hovedkontor i Nürnberg, Tyskland, har nektet å godta krav om opprettelse av overenskomst. Virksomheten er ikke medlem av noen arbeidsgiverorganisasjon.

Forbundets varsel om plassoppsigelse gjelder alle medlemmer i virksomheten; 46 av totalt 79 ansatte.

Medlemmene er knyttet til virksomhetens avdelinger i Hordaland/Sogn og Fjordane og Rogaland, samt at også medlemmer i Oslo/Akershus og Trøndelag omfattes av plassoppsigelsen.

Plassoppsigelsen gjelder flere geografiske enheter, så forbundet avventer tilbakemelding fra Riksmekleren om hvordan meklingen skal gjennomføres.

Eventuelle spørsmål kan rettes til:

Forbundssekretær Torbjørn Sundal, 909 82 689

Organisasjonssekretær Åge Blummenfelt, mobil 932 48 122

Distriktsleder Rolf Bersås, mobil 913 00 026

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.