Pensjon viktigere enn 6-timersdag

Publisert: 19.11.15

– innholdet kan være utdatert

LO-lederen mener at i dagens økonomiske situasjon og utsiktene i arbeidsmarkedet, er det viktigere å sikre gode pensjonsordninger i stedet for nye arbeidslivsreformer. Forbundsleder Mette Nord i Fagforbundet har løftet fram 6-timersdagen som et sentralt tema i kommende oppgjør.

Les mer på lo.no

– Pensjonsspørsmål har i alle år vært viktig for fagbevegelsen. LO har alltid tatt, og vil ta, kampen om fremtidens pensjoner. Det handler om inntekten vi skal ha etter et langt yrkesliv. Våre medlemmer opplever store forandringer på pensjonsområdet. For meg er det viktig at vi klarer å unngå å skape en generasjon som pensjonstapere, sier Kristiansen.

Les mer på frifagbevegelse.no

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.