Passert 38 000 medlemmer!

Publisert: 04.07.16

– innholdet kan være utdatert

Etter flere år hvor vi har sett 36 000 og 37 000-tallene, viser siste oversikt at vi har nådd 38 035 medlemmer. Det viser at det nytter å verve, og at det gjøres, for 38 035 er nådd tross en pågående rydding i medlemssystet.

– Det verves i alle medlemskategorier – fra skoleelever til fullt betalende medlemmer. Det ble satt rekord på Eliaden, IKT-prosjektet viser resultater og det samme gjør mange av distriktenes innsats, sier nestleder Vidar Hennum.

Sammen er vi sterke

– Det er viktig å være mange for å oppnå resultater. Det gjelder for å få gode lønns- og arbeidsforhold, når vi arbeider for gode rammebetingelser og lovverk og for å sikre et organisert arbeidsliv, sier Hennum.

Verv en kollega

Han understreker hvor viktig det er at medlemmer og tillitsvalgte verver en kollega.

– Også for klubber på bedrifter er det viktig å være store. Det betyr mye for helheten på arbeidsplassene forbundet organiserer ansatte ved. Vi må alle fortsette å verve for at vi skal nå felles mål, sier Hennum og takker hele organisasjonen for innsatsen.

Relevante artikler

Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.