Over 300 utstillere på Eliaden

Publisert: 27.04.10

– innholdet kan være utdatert

– Vi er så godt som klare for Eliaden. EL & IT Forbundet har mange målgrupper når forbundet deltar på Eliaden. De som hyppigst kommer innom standen er vanligvis medlemmer, som jo er en stor del av de besøkende til Eliaden. Men også skoleelever, lærlinger og andre uorganiserte vil vi svært gjerne møte på Eliaden, sier forbundssekretær Roar Gundersen.

Medlem møter tillitsvalgt

Det er et uttrykt ønske fra medlemmene at forbundet deltar på Eliaden. Her kan vanlige medlemmer få snakke mer uformelt med sentrale tillitsvalgte enn det de får mulighet til i forbindelse med møter og lignende. Det gir dem mulighet til å få direkte informasjon og kontakt om saker de er spesielt opptatt av. EL & IT Forbundet har hatt godt besøk på sin stand ved tidligere messer, så vi håper på tilsvarende interesse i år.

Stort messeområde

Eliaden 2010 blir arrangert på Norges Varemesse Lillestrøm. Messa inneholder både utstilling og seminarer. Det vil også være utstillere på uteområdene. Med 32 000 kvadratmeter utstillingshaller på et plan og flere tusen kvadratmeter uteareal, er messesenteret godt forberedt på å ta imot en Eliade i vekst og utvikling.

Seminarer

Under Eliaden arrangeres 11 ulike seminarer med temaer fra elektrobransjen. Åpningsdagen er det et seminar om det langsiktige potensialet for “grønn verdiskaping”. Energi-, industri- og teknologibedriftene, som skal gjøre jobben, har klare krav til en politikk som skal bidra til å realisere mulighetene i “grønn verdiskaping”. Et annet seminar tar for seg revidert NEK 400:2010 og andre nyheter NEK, hvordan implementere bransjens krav og normer. Les om alle seminarene her.

NM for unge og lærlinger

Under Eliaden skal norgesmestere for unge arbeidere og lærlinger kåres innen elektrikerfaget og telekomfaget. Gjennom fylkesvise konkurranser er det nå seks elektrikere og fire fra telekom som er klare for finalen. Blant finalistene er Bernt Erlend Fridell fra YIT i Øvre Årdal, Simon Bjørkevoll fra Vik Elektro, Magnus Gjelsvik og Espen Smevik fra Vintervoll AS som alle er medlemmer i EL & IT Forbundet.

Se Eliadens hjemmeside for mer informasjon.

Relevante artikler

På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.
EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.