Over 1 500 nye medlemmer så langt i år!

Publisert: 13.06.19

– innholdet kan være utdatert

EL og IT Forbundet har fått 1 531 nye medlemmer så langt i 2019.

Nestleder i EL og IT Forbundet, Vidar Hennum, roser tillitsvalgte og alle andre som sørger for at forbundet vokser.

– Vår styrke som forbund avhenger av antall medlemmer og de avtalene vi har med arbeidsgiverne, sier Hennum. Han gleder seg til EL og IT-uka i september, hvor verving og medlemsvekst står på dagsorden. 

Per 18. juni er vi 38 910 medlemmer.

Viktig medlemsfordel

Gjennom tariffavtaler og hovedavtaler får våre medlemmer rettigheter som er bedre enn det lovverket sikrer. Det gjelder blant annet retten til å forhandle om lønn, 37,5 timers arbeidsuke, kompetanseutvikling, ekstra ferie og avtalefestet pensjon fra 62 år.

LO vokser mest

Tall fra Statistisk sentralbyrå viser at LO vokser mest i antall medlemmer og antall yrkesaktive medlemmer. LO er nå større enn alle andre hovedsammenslutninger til sammen.

En høy organisasjonsgrad sikrer et godt organisert arbeidsliv som motvirker ulikhet og skaper et mer rettferdig arbeidsliv.

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.