Oslo selger arvesølvet?

Publisert: 12.05.11

– innholdet kan være utdatert

Byrådet i Oslo gjorde et slikt stunt i 2004 da det ble foreslått å selge Hafslund. Initiativtakerne var H og Frp, men de to partiene ble nedstemt. I år er det kommunevalg og da kan den politiske sammensetningen i Oslo endre seg slik at ingen kan stoppe et salg.

Nest etter staten er Oslo kommune landets største eier og produsent av energi. Oslo eier E-co Energi, som har landets neststørste med eierskap i 60 kraftverk. Kommunen eier også over halvparten av aksjene i Hafslund, landets største netteier og strømselger, skriver Dagens Næringsliv.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.