Oppstart for Eliaden

Publisert: 02.06.14

– innholdet kan være utdatert

Eliaden er landets største fagmesse for fagområdene energi, elektroinnstallasjon, automatisering/instrumentering, lys, sikkerhet, tele- og datakommunikasjon, bygningsautomatisering, elektronikk og varme.

I løpet av dagene 2. – 5. juni er det et bredt program, mye informasjon som kan hentes ut og mulighet for å bygge nettverk.

– Jeg oppfordrer tilllitsvalgte og medlemmer til å besøke messen, og dermed legge turen innom forbundets stand; D04-26. Vi er bemannet med representanter fra Medlemsservice og fra LOfavør, så hit kan medlemmer komme for å få svar på spørsmål eller bli kjent med oss, sier Asghar Ali, forbundets ansvarlig for årets messe.

NM i yrkesfag

Under Eliaden skal det også avholdes NM i installasjonsfaget og telekommunikasjonsmontørfaget. Vinneren av elektriker-NM går videre til World Skills-konkurransen i Helsingfors neste år. Mesteren i telekommunikasjon får i første omgang en reise til CEBIT-arrangementet i Hannover i Tyskland.

Relevante artikler

Etter tre dager med forhandlinger ble EL og IT Forbundet og Fornybar Norge enige.
Kl. 1800. torsdag 23. mai brøt EL og IT Forbundet forhandlingene med Abelia om IKT-overenskomsten.
Dersom meklingen mellom EL og IT Forbundet og NHO Elektro ikke fører fram skal det streikes i disse bedriftene.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.