Opprop for IKEA-arbeiderne i USA

Publisert: 22.07.11

– innholdet kan være utdatert

I tillegg til underskriftskampanjer, har arbeidere ved IKEAs anlegg i Sverige, Frankrike, Tyskland, Nederland, Sveits, Malaysia, Hong Kong, Kambodsja, India, Filippinene, Sør Korea, Canada, Panama og Sør-Afrika gjennomført tiltak for å støtte de amerikanske arbeiderne.

Ett av tiltakene er å ta bilder/videoer foran IKEA-butikker med et skilt som sier “Jeg stemmer for IKEA/Swedwood Union” og sende det til konsernet. Andre tiltak er å skrive personlige brev til arbeiderne i Danville og å oppfordre IKEA-varehusene til å be IKEA-konsernet om å stoppe sin innblanding i valgkampen.

Støtte til arbeiderne i USA kan gjøres ved opprop via Change.org.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.