Oppgjøret ut av sommerhvilen

Publisert: 16.08.12

– innholdet kan være utdatert

Lønnsoppgjøret for 2.700 ansatte i KS-tilsluttede energiverk er det største lønnsoppgjøret som fortsatt venter på mekling. Både EL & IT Forbundet, Fagforbundet, Maskinistforbundet og Delta har medlemmer i disse virksomhetene, Forhandlingene brøt sammen i begynnelsen av juni da KS Bedrift forlangte å forhandle om endringer i tjenestepensjonene til de ansatte.

Hos Riksmekleren ligger 12 lønnsoppgjør i kø og venter på mekling. Først i køen ligger service- og vedlikeholdsoverenskomsten mellom Arbeidsmandsforbundet og NHO. Før sommeren stemte et flertall av de knapt 500 medlemmene som omfattes av denne overenskomsten nei til forhandlingsforslaget partene hadde anbefalt.

Se hele oversikten på frifagbevegelse.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.