Oppgjøret er i gang

Publisert: 16.03.15

– innholdet kan være utdatert

Forhandlingsdelegasjonene fra de to organisasjonene møttes til kravoverrekkelse i Næringslivets Hus. Årets tariffoppgjør er et mellomoppgjør. Det betyr at det kun er lønn det forhandles om. 

LOs representantskapsmøte vedtok 17. februar hovedlinjene for årets tariffoppgjør. 
Her kan du lese uttalelsen til LOs representantskap

Partene skal i utgangspunktet forhandle onsdag 25. mars og torsdag 26. mars. Hvis det ikke blir enighet innen fristen 1. april, går oppgjøret til mekling.

Stor LO-delegasjon

LOs forhandlingsdelegasjon består av hele LOs valgte ledelse og representanter fra forbundene. Fra EL & IT Forbundet sitter forbundsleder Jan Olav Andersen i delegasjonen. Til sammen er det 21 mennesker som representerer LO i oppgjøret. Se hvem som sitter i forhandlingsdelegasjonen her.

Les mer på LOs tariffsider.

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.