Oppfordrer til hvite uker

Publisert: 25.04.12

– innholdet kan være utdatert

Øke bevisstheten

Ledere og de som jobber mye overtid drikker oftest alkohol. Alkohol brukes som belønning, for å feire egen innsats og til å slappe av. Det viser en fersk undersøkelse fra Helsedirektoratet. Hvor ofte og i hvor mange settinger blir man faktisk tilbudt alkohol? For å øke bevisstheten har direktoratet utviklet en mobilapplikasjon hvor du registrerer ditt eget alkoholforbruk.

Kontroll over penger og kalorier

Ved bruk av appen konkurrerer du mot deg selv om å redusere forbruket eller ta helt “Hvite uker”. Samtidig får du informasjon om hvor mye kalorier og penger som er spart, sammenlignet med gjennomsnittskonsumet ditt. Appen åpner også for at du kan konkurrere med venner og kolleger.

App for smarttelefoner

Mobilapplikasjonen kan lastes ned på alle smarttelefoner.
Last ned i App Store, Android Market eller på http://www.hviteuker.no/

Støttes av NHO og LO

Partene i arbeidslivet støtter kampanjen, og AKAN (Arbeidslivets kompetansesenter for rus] og avhengighetsproblematikk) er en sentral samarbeidspartner.

 

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.