Oppdatering for telekom

Publisert: 10.07.14

– innholdet kan være utdatert

Dette er et kurs for praktikere som arbeider innen Telekom/EKOM-området. Et kurs for oppdatering av fagkunnskap til dagens læreplaner og praksis. Kurset legger vekt på at vi som fagfolk skal kunne ta vare på fagkunnskap som gjør at vi kan forstå, begrunne og vurdere faglige løsninger.

Kurset tar utgangspunkt i eksempler deltakerne kan kjenne seg igjen i og eksempler kurs deltakerne tar med seg fra egen praksis. Teoretisk påfyll brukes til å diskutere løsninger for slike anlegg.

Målgruppe

Kurset er utviklet for telekommunikasjonsmontører som ønsker/ trenger påfyll, fagfolk med eldre fagbrev innen området og fagfolk med lang praksis innen fagområdet.

Les mer på emf.no.

 

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.