Ønsker mer arbeids-innvandring

Publisert: 10.07.13

– innholdet kan være utdatert

– De rødgrønne har gjort altfor lite for å tilrettelegge for økt arbeidsinnvandring. Det er altfor vanskelig for utlendinger å komme til Norge som arbeidsinnvandrere i dag. Norske bedrifter møter for mange hindre og byråkrati, sier Høie til ANB/NTB.

Han erkjenner at det er avstand mellom Høyre og Frp om arbeidsinnvandring, men at avstanden ikke er så stor at det hindrer enighetene om saken mellom partiene.

Frp advarer

Frps Per-Willy Amundsen advarer de øvrige partiene mot å overdrive de positive sidene ved arbeidsinnvandring. Han hevder at en halv milliard mennesker har direkte adgang til det norske arbeidsmarkedet gjennom EØS-avtalen.

– Det er ingen grunn til å overdrive behovet for arbeidskraft fra verden utenfor Europa, sier Amundsen til ANB/NTB.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.