Omkamp om tjukke oljearbeidere

Publisert: 16.02.10

– innholdet kan være utdatert

Sist onsdag sendte fylkeselegen i Rogaland ut nye retningslinjer for helsesertifikat for oljearbeidere. Oljearbeidere som veier over 120 kilo, eller har en livvidde på over 115 cm, kunne da miste helsesertifikatet.

De nye retningslinjene skapte voldsomme reaksjoner i oljearbeidermiljøet.

I en melding fylkemannen i Rogaland la ut på hjemmesiden sin fredag heter det: «Saka om overvekt på sokkelen har skapt ein omfattande debatt. Fylkesmannen vil difor ta initiativ til ein prosess med partane i arbeidslivet om saka.

Fagsjef for HMS i Industri Energi, Ketil Karlsen, er fornøyd med denne avgjørelsen. Les mer om hva Karlsen sier på Industri Energis nettsted .

 

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.